Katholieke Basisschool
het Octaaf

Kom sfeer proeven!

Wij snappen dat u de school graag met eigen ogen wilt zien. In een kennismakingsgesprek laten wij u meer zien van de school en proberen wij antwoord te geven op al uw vragen. Plan nu een kennismakingsgesprek in.

Bij ons is plezier de sleutel tot succes!

Wij streven ernaar om elke dag het beste in onze kinderen naar boven te halen. Dit bereiken wij door een veilige en vertrouwde omgeving te bieden waarin uw kind zich gekoesterd, geaccepteerd en prettig voelt. Naast aandacht voor vakken als lezen, rekenen en taal besteden we aandacht aan creativiteit, het ontwikkelen van talent, kritisch denken, probleemoplossing, communicatie en teamwork. Zo leren wij onze kinderen verantwoordelijk te zijn voor zichzelf, anderen en hun omgeving, wat bijdraagt aan een positief zelfbeeld en een flinke portie zelfvertrouwen. Bij ons is plezier de sleutel tot succes! 

Katholieke kernwaarden

Onze katholieke grondslag komt tot uiting in vieringen en lessen levensbeschouwing, maar ook in onze zeven kernwaarden die als inspiratiebron gelden voor het beleid op onze school en hoe wij omgaan met kinderen, ouders en collega’s:

Respect

Verwondering

Zorg

Gerechtigheid

Vertrouwen

Verbondenheid

Saamhorigheid

Blijf altijd op de hoogte

Op ons YouTube-kanaal zijn video’s te vinden die informeren over praktische zaken omtrent de educatie van de kinderen. Elke video behandelt een ander thema, variërend van praktische informatie tot inzichten in ons onderwijsprogramma. We delen waardevolle informatie op een visuele manier om ouders te betrekken bij het onderwijs van hun kinderen. Klik op de link hieronder om onze nieuwste video's te bekijken.

Door op “Alle Cookies accepteren”, te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.